Rólunk

MI AZ A SMART?

A Smart 1998-ban, Belgiumban alakult. Az alapítók célja az volt, hogy olyan segítő szervezeti hátteret, támogató környezetet teremtsenek a szabadúszó művészek, kreatív szakemberek számára, amelyben nem terheli le őket a munkához kapcsolódó adminisztráció és a kiszámíthatatlan pénzügyi környezet.

A nemzetközileg is aktív szervezetként a Smart a helyi igényeket kielégítő megoldások mellett a szabadúszók érdekképviseletet és nemzetközi mobilitását is támogatja.

A Smart-tagországok: Ausztria, Belgium, Franciaország, Hollandia, Magyarország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Svédország.

SMarthu Mission
about_smarthu_hungary

SMART MAGYARORSZÁGON

A Smart húszéves tapasztalatára, a kilenc tagország kapcsolati tőkéjére, csapatunk tudására, felkészültségére és kompetenciáira építve 2015 eleje óta dolgozunk Magyarországon.

Kiállunk a nemzetközi Smart közösség értékei mellett: célunk, hogy a szabadúszóknak és kreatív szakembereknek kockázatmentes és kiszámítható környezetet, jobb munkafeltételeket, problémamentes alkotói létet és elismertséget nyújtsunk.

A magyarországi Smart tagjaként olyan platformkooperatív közösséghez tartozhatsz, ahol levesszük a válladról az adminisztráció terheit, szerződéssel foglalkoztatunk, és megóvunk az olyan meglepetésektől, mint a késedelmes fizetés. Mindezzel csökkentjük a szabadúszással járó kockázatokat, támogatjuk fejlődésed és szakmai kapcsolataid építését.