Előadóművészként
dolgozol és nem
vagy számlaképes
– pedig szükséged
lenne rá?

Lehetsz a zenész, színész, humorista, táncos, bűvész vagy zsonglőr – ha nem ez a fő foglalkozásod, de szívesen fellépsz céges rendezvényeken, fesztiválokon, előfordulhat, hogy nem tudnak kifizetni számla nélkül.

 

Mégsem szeretnél céget alapítani, mert az alkalmi előadások miatt nem éri meg? Vagy csak simán nem igazodsz ki az adózásban, nyomasztanak a szerződések?

Szeretnél szabadon dolgozni?

Szeretnél szabadon,
mégis biztos háttérrel,
kockázatmentesen
dolgozni?

Gyere, beszélgessünk!

Ismerkedjünk meg, és megmutatjuk neked, a SMart kollektív és kölcsönös szolgáltatásai hogyan védik a jogaid és a jövedelmed!

Miről
lesz szó?

A konzultáción elmagyarázzuk, hogyan segít a Smart abban, hogy szabadúszó vállalkozásod könnyebb és biztonságosabb legyen. Reméljük, te is beszélsz terveidről és kihívásaidról hogy a jövőben a SMart ezekre is tudjon választ adni.

Miről lesz szó?

Szeretnéd tudni,
hogyan segíthetünk?

Várunk a
konzultáción

Foglalkoztatunk. Kifizetünk. Kiállunk érted.
Szeretettel várunk az ingyenes eseményen!
Egy nappal a találkozó előtt küldünk egy emlékeztetőt majd.
Lőrinc - bűvész
Lőrinc
bűvész
Céges rendezvényeken szoktam néha bűvészkedni. Remek hobbi, de nincs annyi megkeresésem, hogy érdemes legyen céget alapítanom. A SMart segít ebben: minden papírmunkát elintéznek, és az adózás is szabályosan megy.
Timi - színész
Timi
színész
Sajnos sosem voltam jó az adminisztrációban. Színész vagyok, nem könyvelő – de mégis szeretném, ha a fellépéseim pénzügyi része is rendben, szabályosan menne. Ebben segít a SMart.
Marci - zenész
Marci
zenész
Énekes vagyok egy zenekarban. Egyre több helyen számlát kell adnunk a gázsinkről. Még csak nemrég kezdtünk pénzt keresni a fellépéseinkkel, és nincs annyi koncertünk, hogy megérje céget alapítani. A SMarton keresztül viszont anélkül is meg tudjuk oldani.