Csatlakozz hozzánk

Név *

E-mail cím *

TelefonszámNem kötelező megadni

Mi a szakterületed?Nem kötelező megadni

Milyen területen lenne szükséged a SMart segítségére? *

Elolvastam és elfogadom a leírtakat

A regisztrációval hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a SMartHU Nonprofit Kft. kezelje, az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint.

Hozzájárulok

Hozzájárulok ahhoz, hogy a SMartHU Nonprofit Kft. a részemre hírlevelet küldjön, az adatkezelési tájékoztató 8. pontjában meghatározottak szerint.

Dolgozzunk együtt!

Bonyolítsd le a SMarthu tagjaként megbízásaidat, projektjeidet! Mi biztosan kifizetjük a munkádat 10 napon belül akkor is, ha az ügyfeled ennél hosszabb fizetési határidővel dolgozik. Így neked csak arra kell koncentrálni, amihez a legjobban értesz.

Hogyan segítünk a szabadúszóknak? A SMarthu nonprofit szervezet, mely teljesen biztonságossá és kockázatmentessé teszi a munkád. Közösségi cégként működünk: nem kell vállalkozást alapítanod ahhoz, hogy számlaképes legyél és végezhesd a munkád. Mi legálisan foglalkoztatunk, garantáljuk a munkadíjad kifizetését, segítünk a szerződéskötésben és a kapcsolódó költségek elszámolásában.

Ha szabadúszóként, sokszor projekt alapon dolgozol, és úgy érzed, ismerősek ezek a problémák, vedd föl velünk a kapcsolatot!

FOGLALKOZTATUNK.

KIFIZETÜNK.

KIÁLLUNK ÉRTED.